Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
De Maten - Wellington
7783 GD Gramsbergen
Koopaanneemsom € 269.500,- tot € 269.500,- Verkocht
0523-263-520

Kenmerken

Aantal kavels 4
Lees meer

Omschrijving

In de nieuwste woonwijk van Gramsbergen, Garstlanden, worden zes nieuwe woningen gebouwd waarvan vier aan De Maten (woningtype Wellington) en twee aan Het Diepen Goor (woningtype Brisbane). Gramsbergen is een oud en...
Lees meer

Omschrijving

In de nieuwste woonwijk van Gramsbergen, Garstlanden, worden zes nieuwe woningen gebouwd waarvan vier aan De Maten (woningtype Wellington) en twee aan Het Diepen Goor (woningtype Brisbane). Gramsbergen is een oud en sfeervol dorp en bestaat al sinds de dertiende eeuw. Het dorp heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld als prettige woonkern en telt inmiddels ruim 3000 inwoners. Dit is mede te danken aan de gunstige ligging van Gramsbergen. Woongebied Garstlanden ligt ten noorden van Gramsbergen, tussen de spoorlijn Zwolle-Emmen en de bestaande bebouwing van Gramsbergen. Het woongebied Garstlanden is ruim opgezet, sluit goed aan op de bestaande bebouwing en past prima bij het groene, dorpse en landelijke karakter van Gramsbergen.

Woningtype Wellington - Prachtige twee-onder-een-kap woning met garage op een kavel tussen de 285 m² en 333 m². De moderne woningen bieden een mooie leefruimte waar u kunt genieten van de rust van het dorp. U betreedt de woning via uw de zijkant van de woning. De woning is voorzien van een voortuin met parkeerruimte op de eigen kavel en een ruime achtertuin op het noordwesten. De woning bestaat op de begane grond uit een hal met toilet en meterkast, ruime woonkamer en een open keuken. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers, een berging en de badkamer. Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping die u eventueel nog zou kunnen ombouwen naar één of meerdere slaapkamers. Deze twee-onder-een-kap woningen zijn standaard met 120 cm uitgebouwd aan de achterzijde van de woning. 

De Maten 20 (± 327 m²) - € 281.500,- vrij op naam
De Maten 22 (± 285 m²) - € 269.500,- vrij op naam
De Maten 24 (± 308 m²) - € 260.000,- vrij op naam (VERKOCHT)
De Maten 26 (± 333 m²) - € 269.000,- vrij op naam (VERKOCHT)
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 269.500,- - € 269.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 160 m² Inhoud 400 m³ Aantal kavels 4 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1

Foto's

Route van naar , 7783 GD Gramsbergen

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

  Brochure

  Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

  Contact

  Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.