Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
De Cirkel ll
7773 EE Hardenberg
Koopaanneemsom € 72.900,- tot € 327.500,- Beschikbaar
0523 263 520

Kenmerken

Aantal kavels 30 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

NIEUWBOUW IN HARDENBERG
In de woonwijk Marslanden zijn de afgelopen jaren al circa 1.200 woningen gebouwd. Om te zorgen dat er voldoende nieuwe woningen zijn voor verschillende doelgroepen,
...
Lees meer

Omschrijving

NIEUWBOUW IN HARDENBERG
In de woonwijk Marslanden zijn de afgelopen jaren al circa 1.200 woningen gebouwd. Om te zorgen dat er voldoende nieuwe woningen zijn voor verschillende doelgroepen, wordt de wijk Marslanden richting het noorden uitgebreid. Het betreft de ontwikkeling van de deelgebieden De Cirkel en Marshoogte, waar in totaal ruimte is voor circa 400 woningen. Ongeveer de helft hiervan wordt gebouwd in deelgebied De Cirkel. Over enkele jaren worden ook woningen gebouwd in deelgebied Marshoogte.


START VERKOOP 6 WONINGEN TYPE BEEKZICHT
Goed nieuws in Hardenberg! Na de succesvolle verkoop van de eerste 6 woningen van het type Beekzicht is Roosdom Tijhuis gestart met verkoop van nogmaals 6 prachtige twee-onder-één-kap woningen van dit type. Deze energiezuinige woningen worden gebouwd op deze locatie en zéér compleet opgeleverd: 
- Inclusief gemetselde berging
- Inclusief keukencheque
- Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
- Inclusief zonnepanelen
- Energiezuinig en duurzaam (EPC 0,4)
- Wonen op de mooiste plek van Marslanden! 


Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich inschrijven voor een optie bij de makelaars. Staat uw voorkeurswoning al onder optie? Dan kunt u zich altijd nog inschrijven als reserve, u maakt dan kans indien deze woning vrijkomt.


GRATIS UITBOUW BIJ WONINGTYPE VECHTDAL
Goed nieuws voor woningzoekers in Hardenberg! Er is namelijk een speciale aanbieding voor bouwnummers 48, 49, 62 en 63. Deze royale woningen worden aangeboden inclusief gratis uitbouw van 1,20 meter! FASE 1.2 (8 WONINGEN)
Na de succesvolle start met fase 1.1 volgt fase 1.2 met nogmaals 8 prachtige twee-onder-één-kap woningen in plan Marslanden te Hardenberg. Het gaat om woningtype Beekzicht en Vechtdal, bekend uit fase 1.1.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 72.900,- - € 327.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 118 m² t/m 155 m² Inhoud 448 m³ t/m 643 m³ Perceeloppervlakte 158 m² t/m 341 m² Start Verkoop 13-04-2018 Aantal kavels 30 Vrij 14 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 7773 EE Hardenberg

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.