Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
De Cirkel Ll in Hardenberg 7773

De Cirkel ll

7773 Hardenberg
Prijs op aanvraag
0523-263520

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

VRIJDAG 13 APRIL, START VERKOOP 20 WONINGEN!
...
Lees meer
Route van naar De Cirkel ll, 7773 Hardenberg

Omschrijving

VRIJDAG 13 APRIL, START VERKOOP 20 WONINGEN!
Vrijdag 13 april is het dan zover! Roosdom Tijhuis gaat starten met de verkoop van de eerste 20 woningen in het plan De Cirkel ll te Hardenberg! Het aanbod bestaat uit 6 rijwoningen en 14 halfvrijstaande woningen.
 
U bent op vrijdag 13 april tussen 15.00 en 17.30 uur van harte welkom bij ons op kantoor om informatie te ontvangen over dit plan. U ontvangt dan alle benodigde informatie over de woningen. Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich gelijk inschrijven om kans te maken op een optie!
 
Kunt u op de bovengenoemde datum niet langs komen? Dit is geen probleem. Vanaf 13 april staat ook alle informatie op http://roosdomtijhuis.nl/project/marslanden/. Daarnaast kunt u zich tot vrijdag 20 april, 12.00 uur inschrijven voor een optie. De opties worden na 20 april toegewezen aan de gelukkigen.


MARSLANDEN
In de woonwijk Marslanden zijn de afgelopen jaren al circa 1.200 woningen gebouwd. Om te zorgen dat er voldoende nieuwe woningen zijn voor verschillende doelgroepen, wordt de wijk Marslanden richting het noorden uitgebreid.

Het betreft de ontwikkeling van de deelgebieden De Cirkel en Marshoogte, waar in totaal ruimte is voor circa 400 woningen. Ongeveer de helft hiervan wordt gebouwd in deelgebied De Cirkel. Over enkele jaren worden ook woningen gebouwd in deelgebied Marshoogte.


DEELGEBIED DE CIRKEL
Deelgebied De Cirkel ligt aan de noordoostkant van de Van Coeverdenstraat en grenst aan de bestaande woningen in Marslanden. De komende twee tot drie jaar worden hier circa 190 woningen gebouwd. Op de indicatieve verkavelingsschets is te zien waar de woningen gebouwd kunnen worden.

Volgens deze schets gaat het om 14 vrijstaande woningen, 80 halfvrijstaande woningen en 96 eengezinswoningen in verschillende prijsklassen. Er worden ook huurwoningen gebouwd.


HET AANBOD VAN ROOSDOM TIJHUIS
Bij de uitbreiding van Marslanden werkt Roosdom Tijhuis nauw samen met de gemeente Hardenberg. Roosdom Tijhuis zal in De Cirkel 30 halfvrijstaande woningen en 39 eengezinswoningen bouwen, in verschillende prijsklassen.

Daarnaast maakt Roosdom Tijhuis afspraken met De Veste over de bouw van sociale huurwoningen.


DEELGEBIED MARSHOOGTE
Nadat de woningen in De Cirkel zijn gebouwd, wordt Marslanden verder uitgebreid met woningbouw in deelgebied Marshoogte. Deelgebied Marshoogte ligt tussen de bestaande bebouwing van het centrumgebied en De Vlinder en de Plaggemarsweg. Hier worden circa 160 woningen gebouwd, waarvan een groot deel door Roosdom Tijhuis.

BLIJF OP DE HOOGTE
Wilt u zich inschrijven voor nieuwbouw in de Marslanden? Schrijf u hier in!
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Indeling Aantal woonlagen 0 woonlaag
Route van naar De Cirkel ll, 7773 Hardenberg

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.