Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Vilsterborg 1 in Holtheme 7787 EG

Vilsterborg 1

7787 EG Holtheme
Vraagprijs € 299.000,- k.k.
0523-263520

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

OMSCHRIJVING:
Een bouwkavel gelegen op een prachtige locatie in het Vechtdal. Het perceel met een oppervlakte van circa 7925 m² is gelegen in een landelijke omgeving, maar toch op korte afstand
...
Lees meer

Omschrijving

OMSCHRIJVING:
Een bouwkavel gelegen op een prachtige locatie in het Vechtdal. Het perceel met een oppervlakte van circa 7925 m² is gelegen in een landelijke omgeving, maar toch op korte afstand van Gramsbergen, Hardenberg en Coevorden. Het perceel is gelegen nabij de Vecht en de Duitse grens.
 
Een fijne woonomgeving en een prachtig buitengebied. Een regio met alle voorzieningen en een dorpse mentaliteit; met rust en veiligheid als tweede natuur. Een streek met alle ingrediënten voor het goede leven. De vrije tijdsbeleving, de gastvrije sfeer en de rivieren Vecht en Reest zorgen voor een permanent vakantiegevoel.
 
Het Vechtdal Overijssel is een uitgelezen wandel- en fietsgebied. Als de zon opkomt en de nevel langzaam van de weilanden verdwijnt, zijn de boeren in de gemeente Hardenberg al volop aan het werk op het land, op de deel en in de stallen. Druk bezig om de heerlijkste streekproducten te produceren. En wat minstens zo leuk is: tussen alle werkzaamheden door laten ze u graag zien én proeven wat het Vechtdal allemaal aan lekkers te bieden heeft.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 299.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 7925 m² Kadasteroppervlakte 7925 m² Kadastrale gegevens Gemeente Gramsbergen Sectie L Perceelnummer 424 Oppervlakte 5850 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Gramsbergen Sectie L Perceelnummer 425 Oppervlakte 1310 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Gramsbergen Sectie L Perceelnummer 990 Oppervlakte 765 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Vilsterborg 1, 7787 EG Holtheme
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.