Mijn favorieten

Organisatie


 

Een woning kopen of verkopen is een grote stap. Een succesvolle transactie geeft een voldaan gevoel, maar voordat het zover is zijn er verschillende hordes te nemen. In Deen Makelaars vindt u een betrouwbare en deskundige partner voor de aan- of verkoop van uw woning.

 

Deen Makelaars …….sinds 1977 een begrip voor Hardenberg en omgeving.
 

De voordelen van de makelaars van de NVM dus Deen Makelaars.

  1. Landelijk netwerk van ruim 3.600 NVM-makelaars Het woningaanbod van ruim 3.600 NVM-makelaars wordt via een landelijk computernetwerk dagelijks geregistreerd in het NVM-netwerk. Uw makelaar kan er dus voor zorgen dat razendsnel alom bekend is dat uw woning te koop staat. Maar daarnaast heeft hij ook direct een compleet overzicht van alle woningen die zijn collega’s aanbieden.

  2. Het enorme bereik van www.funda.nl Met ruim 130.000 bezoekers per dag is www.funda.nl de best bezochte huizensite van Nederland. U vindt er een compleet woningaanbod, zowel als het gaat om reguliere woningen en appartementen, als om nieuwbouwprojecten en huurwoningen. Uw woning op deze site plaatsen kan alleen via een NVM-makelaar.

  3. Weten wat er speelt Makelaars van de NVM zijn als geen ander op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Ze zijn namelijk aangesloten op het digitale kenniscentrum van de NVM, een zeer gedetailleerd portaal dat hen voorziet van informatie over bijvoorbeeld de waarde van een woning, de buurt waar u wilt gaan wonen en de historie van een huis dat u wilt kopen.

  4. Verplicht naar school De NVM verplicht haar leden jaarlijks hun vakkennis op peil te houden. Door middel van beroepstrainingen en cursussen beschikken zij bijvoorbeeld over actuele kennis van de markt en van de wet- en regelgeving op onroerendgoedgebied.

  5. NVM Erecode waarborgt kwaliteit dienstverlening Om de gezamenlijke kwaliteit te waarborgen, hebben de makelaars van de NVM de NVM Erecode opgesteld. Deze heeft betrekking op de deskundigheid, objectiviteit en betrouwbaarheid van elk afzonderlijk lid. Zo mag een makelaar van de NVM geen direct of indirect belang hebben bij onroerend goed, niet doen aan oneerlijke concurrentie en nooit de kopende én de verkopende partij dienen in één en dezelfde transactie in verband met belangenverstrengeling.

    Onze medewerkers
    Contact